Träningsresa för kropp och själ till Rhodos den 30/9 - 2023

Förena träning och hälsa med den avkoppling och det välbefinnande som en semesterresa ger.

Jag har arrangerat träningsresor sedan 2006 och nu är det dags för nästa träningsresa. Är du sugen på att följa med på en träningsresa för kropp och själ så bär det iväg till Rhodos den 30/9.

Under den här träningsresan bjuder jag, Susanne Henning på en härlig mix av yoga, pilates och styrkepass. Tillsammans tränar vi 2-3 pass per dag, förlagda till tidigt och/eller sent på dagen. Däremellan roar du dig med sol, bad, shopping eller annat kul. På kvällarna njuter vi av goda middagar tillsammans.

Den här träningsresan passar tränad somo tränad, där du lär dig anpassa träningen utifrån dina egna förutsättningar, och du väljer själv hur mycket du vill delta. En resa för kropp och själ tillsammans med mig, Susanne Henning.

Vi bor på nyrenoverade 5-stjärniga All Inclusive-hotellet Rhodes Bay på Rhodos. Hotellet ligger precis vid stranden med fantastisk utsikt. Med bara 4 km från Rhodos stad, besöker du enkelt den trevliga staden med buss eller taxi.

Rhodes Bay har också ett underbart spa, där du kan skämma bort dig själv med olika behandlingar.

När du kommer hem är du utvilad och laddad med ny energi, inspirerad och rik på nya upplevelser och nya bekantskaper.

Researrangör som jag samarbetar med är Nazar, Nazar är en del av TUI Group.

Vill du veta mer och boka din plats så klicka på nedanstående knapp.

Vid frågor och funderingar är du välkommen att höra av dig till mig via mail, sms eller slå en signal. Du når mig på susanne.450041@telia.com eller 0704-123454. Givetvis så kan du också komma med dina frågor när vi ses i Studion.

Falsterbovägen 54 (ingång Sjögränden 1)

susanne.450041@telia.com

0704-123454

236 51 Höllviken

Sverige