En träningsresa = semester för kropp och själ

Förena träning och hälsa med den avkoppling och det välbefinnande som en semesterresa ger. 

Sedan 2006 så arrangerar jag träningsresor i samarbete med Solresor där vi tränar tillsammans morgon och sen eftermiddag, däremellan kan du njuta av sol och bad,shopping, naturen eller annat kul. På kvällarna så njuter vi av goda middagar och trevligt sällskap.

Hem kommer du utvilad och laddad med massor av ny energi, inspirerad och motiverad, full av nya upplevelser och nya bekantskaper.

Vad kan man mer begära av en semester.

Nedan ser du olika teman att välja bland. Där finns en resa för alla, ung som äldre, tränad som otränad och för dig som åker i sällskap eller själv.

Vill du ha ytterligare information om resorna och vad som du tror skulle passa dig så är du välkommen att kontakta mig Susanne Henning 0704-123454 eller susanne.450041@telia.com så berättar jag mer.

För bokning, avresa och preliminära scheman så klicka på länken under respektive teman nedan.  

  

Yoga och pilates för kropp och själ                                             

Följ med på en träningsresa i Yogans tecken!

En lugn, avkopplande och harmonisk vecka i yogans tecken som stärker dig inifrån och ut. Vi tränar flera olika former av yoga och pilates under resan. Lär dig hitta yogans samklang mellan dig själv och livet som pågår. Den hjälper dig att stressa ner, öka fokus och finna ett större lugn. Att hitta en balans i både kropp och själ.                                                                                                                                                                               

Under träningsresan Yoga och pilates för kropp och själ, träffar du nya vänner och kommer hem utvilad och mer motiverad än någonsin, att leva ett lungt och hälsosamt liv.
Träningspassen har vi förlagt tidigt och sent på dagen, för att kunna njuta ordentligt av semester med sol & bad mitt på dagen. Vi börjar flera dagar med att väcka kroppen, i den vackra soluppgången med MorgonYoga. Under veckan tränar vi Yoga Vinyasa Flow, Pilates, YinYoga, Organic Bodywork och BodyBalance®.

Alla kan vara med, ung som gammal, tränad som otränad. Du väljer själv hur lite eller hur mycket du vill delta.

Fuerteventura 23 mars 2020

https://www.solresor.se/aktiv/kropp-sjal/yoga-pilates/


Feel Good

Följ med på en härlig tjejresa som utöver träningen bjuder på smakfull vinprovning, tapasmiddag och en shoppingtur i Palma.

I dagens samhälle upplever många av oss en hektisk vardag, en hel del ”måsten” och höga krav på oss själva. Tiden räcker sällan till och vi stannar allt för sällan upp i nuet och bara njuter. Bryt mönstret - kom iväg från vardagen på en riktig tjejresa. Träffa nya vänner, ta hand om din kropp samtidigt som du äter och dricker gott under en härlig semestervecka.

Unikt för den här träningsresan är att vi även kommer ha en shoppingtur i Palma samt tapasmiddag med vinprovning inkluderat i programmet under veckan utöver vårt ditt träningsschema.

Du bor på fräscha Occidental Cala Viñas som ligger nära stranden på sydvästra Mallorca i mysiga Cala Viñas, cirka 3 km söder om Magaluf. Hotellet erbjuder ett komplett spa, inomhuspool och fitnessanläggning och har ett stort utbud av behandlingar, däribland hydroterapi med saltvatten och massage. Det finns även ett turkiskt bad och en bastu. Du bor i fräscha dubbelrum med luftkonditionering, balkong, kassaskåp och hårtork.

Mallorca 23 maj (fullbokad) eller 30 maj 2020

https://www.solresor.se/aktiv/feel-good/feel-good-mallorca/


Styrka & Kondition

Under denna härliga tränings- och semestervecka riktar vi in oss på att svettas mycket och forma kroppen! En tuff träning som utmanar dig mentalt och fysiskt. Kombinationen av konditions- och styrketräning ger effektiva resultat och formar en starkare och friskare kropp. Under träningsveckan kör vi en mängd olika pass där du har möjlighet att utmana dig själv..

Alla kan vara med, du "tävlar" bara med sig själv och efter dina egna förutsättningar. Har du däremot aldrig tränat tidigare - får du mer ut av träningsresan FeelGood eller Kropp & Själ.

Träningspassen är planerade tidigt och sent på dagen, för att vi ska kunna njuta av sol & bad mitt på dagen. Tillsammans provar vi olika träningsaktiviteter för att du ska hitta just den träningsformen som passar dig.

Datum kommer inom kort

https://www.solresor.se/aktiv/styrka-kondition/fuerteventura/


Kom-i-form

En träningsresa för dig som är otränad till tränad och är nyfiken på olika träningsformer och bli mer inspirerad till ett hälsosammare liv. Under veckan fokuserar vi på att utvecklas efter egen förmåga genom föreläsningar och olika typer av träningspass.

Vårt motto med träningsresorna är att kombinera en härlig semester med bra träning Tillsammans provar vi olika träningsaktiviteter för att du ska hitta just den träningsformen som passar dig. Var med på våra föreläsningar och lär dig mer om dig själv, din träning och din kost!

Träningsprogrammet är varierat och vänder sig till dig som är nybörjare eller tränar lite då och då. Under träningsveckan kör vi bl.a cirkelträning, CXWORX®, och ZUMBA®.

Träningspassen och föreläsningarna är planerade tidigt och sent på dagen, för att vi ska kunna njuta av sol & bad mitt på dagen.

Datum kommer inom kort.