Viktig info angående de nya restriktionerna som gäller fr o m den 23 december

Tyvärr så är det nu dags igen med nya restriktioner som gäller fr o m idag den 23 december och som börjat gälla för att hindra smittspridningen av Covid-19.

Jag har pratat både med Folkhälsomyndigheten och Länsstyrelsen för att hitta någon lösning för att vi ska kunna fortsätta att träna tillsammans även under tiden som dessa restriktioner gäller. Jag tänker att vi är små grupper, vi oftast är samma personer som träffas regelbundet och jag tänkte även att man skulle kunna visa vaccinationsbevis eller negativt Covid test men tyvärr så var det inget av detta som hjälpte.

De nya restriktionerna innebär att varje person i genomsnitt ska kunna förfoga över tio kvadratmeter på gym och sportanläggningar.

Detta i sin tur innebär att vi i min studio endast får vara 3 deltagare på passen. Så med mycket sorg så måste jag meddela att alla pass tillfälligt kommer att ställas in fr o m idag och tillsvidare. Jag försökte också få besked om hur länge dessa restriktioner gäller. Givetvis så hänger detta på vad som sker med smittspridningen. Har vi tur så kan vi starta den 17 januari igen men det kan också vara att restriktionerna gäller till den 31 januari. Jag hoppas att du förstår att jag som företag inte kan påverka detta, jag kan bara beklaga.

Jag återkommer inom kort med ytterligare info, uppdatering och förhoppningsvis lite glädjande nyheter.

Sköt om dig och försök på ett eller annat vis röra på kroppen. All rörelse är bättre än inget om det så bara är 10-15 min men det vet du säkert.